Solnes Marina 1. gangs behandlet i Hovedutvalg for miljø og plansaker


Eiendomsutvikleren Beliggenhet fikk i dag positiv tilbakemelding fra politikerne i Hovedutvalg for miljø- og plansaker på planforslaget for Nedre Solnes i Melsomvik i Sandefjord kommune. Solnes Marina vil bidra positivt til boligbyggingen i kommunen, og etter utbygging vil Solnes Marina bidra med ca. 16 000 m2 BRAs bolig- og ca. 800 m2 BTA næringsarealer i Sandefjord kommune.

«Dette er utrolig spennende! Ved bryggekanten skal det nå bygges både bryggehus og leiligheter i varierte størrelser. Solnes Marina med sin arkitektur, materialer og kvaliteter vil få et spennende og tiltalende visuelt utrykk. Det har blitt lagt vekt på store fellesarealer med blant annet tennisbane, badebasseng, havnebad og beachvolleyball-bane, i tillegg til en flott strandpark som nærmeste nabo. Dette prosjektet vil gi boligkjøpere langt mer enn bare et tak over hodet.» sier Adm. Direktør/ Partner Michael Søndberg i Beliggenhet.

Beliggenhet er en kvalitetsbevisst eiendomsutvikler i vekst med entusiasme, lidenskap og stolthet. Sammen med dyktige samarbeidspartnere utvikler vi bolig- og næringsprosjekter med nyskapende, tidsriktige og miljøvennlige konsepter. Pr. i dag har Beliggenhet en samlet eiendomsportefølje med et ferdig utviklet potensial på ca. 45 000 kvm bolig- og næringseiendom til en samlet salgsverdi på ca. 4,2 milliarder NOK.


RELEVANTE ARTIKLER
Strandpromenade for allmenheten langs hele Solnes Marina

Ingen skal behøve å frykte for trøbbel med alminnelig ferdsel gjennom det nye boligområdet Solnes Marina i Melsomvik. Det skriver Sandefjords blad.

LES MER
Informasjonsmøte om Solnes Marina.

Fikk du ikke med deg informasjonsmøtet om Solnes Marina 1. september? Her kan du lese og laste ned presentasjonen fra møtet.

LES MER