Nå blir det byggestart!


Byggestart vedtatt i Heggedal Terrasse. Det er med glede og entusiasme at vi endelig kan informere om at forbeholdene i salgsprospektet er hevet og at byggestart er vedtatt. Kort fortalt betyr det at Asker entreprenør snarlig starter byggearbeidet på tomten. Byggetiden er stipulert til omtrent 22 mnd. fra bekreftet byggestart!

Heggedal Terrasse ligger nydelig til på Åmotåsen i Heggedal med grense mot marka. Det er flott utsikt fra tomten utover Gjellumvannet og Heggedal sentrum. Fellesarealene blir opparbeidet med blant annet felles utendørs badebasseng.

Arkitekten Pieter Paul i Box Arkitektstudio har strukket seg for å skape noe som skiller seg ut. Bygningene får spennende, moderne arkitektur og er lagt naturlig i terrenget på den skrånende tomten. Bygningenes plassering, lave høyde og den flotte beskaffenheten sikrer at de fleste boligene får utsikt og gode solforhold.

Boligene blir på en, to eller tre etasjer. Mange med takhage/ -terrasse eller terrasse. De får praktiske planløsninger med arkitektens tilnærmelse til den moderne arkitektur. Planløsningene er tilpasset hver boligs størrelse og det er flere varianter å velge mellom.

Prosjektets hjemmeside

RELEVANTE ARTIKLER
Strandpromenade for allmenheten langs hele Solnes Marina

Ingen skal behøve å frykte for trøbbel med alminnelig ferdsel gjennom det nye boligområdet Solnes Marina i Melsomvik. Det skriver Sandefjords blad.

LES MER
Informasjonsmøte om Solnes Marina.

Fikk du ikke med deg informasjonsmøtet om Solnes Marina 1. september? Her kan du lese og laste ned presentasjonen fra møtet.

LES MER